Nyheter 2005

21 december

Årets resa till Stora Stockholm har ägt rum och vi är jättenöjda med resultaten. Svante gjorde debut inomhus och blev reserv i unghundskonkurrensen med HP. Ebba blev 3:a i championklass med CK. Stort GRATTIS till Ann Svärd för BIR och BIM. Vi vill också passa på att önska alla våra vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


2 december

Lördagen den 26 november satte vi oss på tåget för en 16 timmar lång resa (enkel väg) till Umeå och SSRK's utställning för domare Kim Bay. Maja och Ebba var med på resan och de vann båda sina klasser. Ebba slutade 2:a bästa tik och Maja 3:a bästa tik. Tyvärr gick Maja miste om det sista certet... men det kommer ju alltid fler tillfällen. Hanhundscertet tog glädjande nog vårt fyrbenta ressällskap Gibson med sig hem till Halland, stort GRATTIS! Tack också till matte Annika för det mycket trevliga sällskapet, det får vi göra om.


12 november

Ebba, Maja och Svante följde med till SSRK Åstorp i Skåne för domare Laurent Pichard. Svante och Maja fick nöja sig med sina ettor medan Ebba vann championklass och blev 2:a bästa tik.


18 september

 PRESSTOPP!
Vilken helg! Ebba fick följa med till Danmark och internationella utställningen Köpenhamnsvinnare 2005. Hon vann sin klass och blev bästa tik med CERT, CACIB och även BIR! Hon är därmed KBHV-05 och Danskt Utställningschampion, DKUCH!!! Vidare i finalen travade hon läckert till sig ett BIG-2! 

För vårt kära resesällskap Yvonne och P-O’s Griffoner gick det också kanon. Svante fick CERT, CACIB & BIM och kan nu titulera sig KBHV-05, DKUCH, NORDUCH och INTUCH, och Asta fick också CERT och R-CACIB och av detta blev hon DKUCH och NORDUCH! Stort GRATTIS!


11 september

Veckan som gått har varit lite kortare och segare än vanligt eftersom vi inte kom hem förrän måndag eftermiddag så det kändes lite trögt att göra i ordning Ebba och Alma för utställningen i Sofiero. Alma blev där 5:a i valpklassen och Ebba var 2:a i championklassen och sedan 4:a bästa tik. 

Idag söndag skall vi koppla av med att för första gången lägga viltspår, sedan skall vi lägga oss i hårdträning för att ev. starta på något prov. Tack Pia för tillbehören vi behöver, vi ser fram emot tisdag då vi skall få träna på riktigt.


4 september

Torsdagen den 1 september packade vi (Yvonne och P-O Rask, Sofia och jag själv) husbilen för att ta en tur ner till Luxemburg (107 mil enkel väg) till deras internationella utställning. En lång resa men ack så trevligt och inte minst bra resultat. För mig själv gick det urbra, Maja vann öppna klassen med CERT och Ebba vann championklass med CERT och därmed titeln Luxemburg Champion, LUXCH!!! 

För Yvonne och P-Os Griffoner gick det också kanon. Svante fick reserv-CERT och reserv-CACIB, lilla Asta ”Smörbollen” gick det ännu bättre för då hon fick både CERT och CACIB och kan nu titulera sig Internationell Champion, stort GRATTIS! Sofia hade med sin Kerry Blue och för en tysk passade inte lilla Kelly, hon blev 6:a i championklass.


7 augusti


I helgen var det dags för den årliga resan till Ronneby för utställning och umgänge i goda vänners lag, tack till Anna & Patrik på kennel Yxnarum för en härlig helg. På utställningen var Svante och Maja med. Svante var 3:a i unghundsklass och Maja var 2:a i öppenklass och 2:a bästa tik utan cert... så vi får jaga vidare efter det sista.

Flickorna har nya bilder på sina sidor och så har vi en ny banner.


30 juli

Vilken dag! Sydväst Cockerklubb har utställning i Bjuv denna regniga dag och lilla Alma, Svante, Maja och Ebba är med. Alma börjar dagen strålande med att bli bästa tikvalp och även BIS-valp! Svante blir 4:a i unghundsklass med HP. Maja vinner öppenklass och blir 3:a bästa tik. Ebba vinner championklass, bästa tik och blir dagens vackraste hund, BIS!!! Tack alla för varma gratulationer på plats, per telefon samt i gästboken och tack till Annika för hjälpen med Maja.9 juli

2 dagars utställning i Tvååker och Maja och Svante var med på lördagen. Svante var 3:a i unghundsklass med CK och Maja var reserv i öppenklass med CK och reserv bästa tik. På söndagen var det Ebba och Svante som deltog. Svante blev 4:a i unghundsklassen och Ebba blev bästa tik med CACIB och BIM! Tack till alla för trevligt sällskap i dagarna 2.


3 juli

Nationell utställning i Borås och Svante samt Maja är med. Svante blir 3:a i unghundsklass med HP. Maja vinner öppenklassen med CK och slutar 3:a bästa tik men tyvärr utan Certet så vi får fortsätta och kämpa. Grattis till Kennel Manaca's för fina framgångar. Tack också till Yvonne för trevligt resesällskap och grattis till din Svante och BIRet.


12 juni

Internationell utställning i Vänersborg. Tyvärr tyckte inte domaren om mina svarta cockrar, det blev bara släta ettor med i bagaget. Stort grattis till Susanne och Frida för fina framgångar.


29 maj

Västa's Kennelklubbens Internationella utställning i Stenungsund, Maja och Svante är med idag. Svante svarade verkligen för en bedrift när han på sin andra utställning tar hem både CERT och bästa hane samt CACIB! Han blev slagen av tiken i BIRet och blir BIM! Maja klarade sig också bra med att komma 3:a i öppenklass med CK och sedan reserv i bästa tikklassen.


22 maj

Vilken dag!!!
Kennelklubbens utställning i Hässleholm och Svante gjorde sin debut i juniorklass med att bli 2:a med CK. Vår Maja ska matchas nu och det började ju jättebra. Hon vann öppna klassen med CK och slutade sedan som bästa tik med CERT och BIM! Nu skall vi ut och jaga sista certet... Grattis till Kennel Line Sam som tog BIR.


12 maj

Nu har HD resultaten kommit på Majas pojkar och Svante har B-höfter, Molle och Alfons har båda A-höfter.


6 maj

I dag har Ebba, Signa, Maja och hennes tre söner Alfons, Molle och Svante varit på ögonlysning och resultatet var UA.


1 maj

Lilla Mysan har idag flyttat till sin nya familj i Anderstorp. Lycka till!


22 april

Grynet flyttade idag till sin nya familj. Lycka till!


20 april

I dag har Alvin och Rasmus flyttat hem till sina nya familjer. Lycka till!


17 april

Lilla Lady har idag flyttat till sitt nya hem. Lycka till!


16 april

I dag har Hampus, Boston och Chippen flyttat till sina nya hem. Lycka till allihop!


31 mars

Nu är det bestämt - lilla Alma, Occis Sugarbabe, kommer att stanna i familjen.


30 mars

Agnes, Julia, Anne och Anders Löwenborg hälsas varmt välkomna till vårt cockergäng.


27 mars

Familjen Rilenmark i Västra Frölunda hälsas välkomna i cockergänget.


21 mars

Välkomna Tone och Harald Nordnorge/Mariestad med lille Hampus till cockergänget.


19 mars

Eivor och Sten Nilenfors i Anderstorp och Mysan hälsas välkomna som valpköpare.


21 mars

Adam, Fredrik, Gittan och Conny Modig-Andersson från Växjö hälsas välkomna i hundgänget.


14 mars

Till cockergänget hälsar vi välkomna till familjen Helmersson i Knäred med Grynet.


12 mars

Vi hälsar familjen Mattsson från Torsby med lille Alvin samt Ida och Thomas från Lunden, Göteborg med Boston välkomna i cockergänget.


21 januari

Idag har Signe varit på ultraljud och där finns små blivande valpar, väntan blir lång......

21 januari

Idag har Signe varit på ultraljud och där finns små blivande valpar, väntan blir lång......