Nyheter 200414 december


Hemkomna efter den årliga resan till Stora Stockholm. Det var Ebba och Signe som fick vara med idag. Signe blev 5:a i unghundsklass med HP och Ebba som debuterade i championklass slutade på en 3:e plats, vilket var mycket bra eftersom det var 12 stycken i klassen.

Stort GRATTIS till Kari som tog BIR och Svensk vinnare med Travis Ferrari. Grattis också till Ingrid Olsson som knep BIR med sin Släthårsfox och Lisa som blev BIM med sin Springer, Egon.


14 november

Idag har vi varit på SSRK's utställning i Åstorp. Signe är med i unghundsklass och hon blir 4:a i konkurrensklassen. Maja kniper 2:a platsen i öppenklass med CK. Vi var också i Växjö söndagen den 7:e där Maja fick nöja sig med ett första pris.


24 oktober

Dag 2 på Hallands Kennelklubbs jubileumsutställning och vi vill framföra följande gratulationer: 
Först till Anette och Matti's Vorsteh tik Trollängens Geisha som blev BIR-valp och BIS-2 samt till Trollängens Smile Is In The Air, Spencer som blev BIS-2 och Sofia med Kelly som blev BIR.

Dagens barn med hund (under 10 år) vanns återigen av Malin denna gång med Springern Spencer och 3:a i samma klass blev Louise som hade lånat röda Signe dagen till ära, grattis tjejer.


23 oktober

Halland Kennelklubb firar i helgen sitt 20 års jubileum med en 2 dagars inofficiell utställning. Idag är Signe med i unghundsklass och Maja i öppenklass där de vinner sina klasser och Maja slutar som 2:a bästa tik och Signe vinner bästa tik och blir även BIR!

Grattis till Ann-Britt med Frank som blev BIM. Grattis också till Yvonne och Peo med sina Griffoner, Ingela och Lasse med sina Leonberger, Sofia med Stella samt Anette och Matti med Springrarna.

I dagens tävling i barn med hund fick båda mina cockertjejer vara med. I klassen barn under 10 år visade Malin svarta Maja och det gjorde hon så bra att de tog hem första platsen. För barn över 10 år visade Anna hund för första gången och tillsammans med Signe knep de en 3:e plats. Stort GRATTIS tjejer och mycket bra jobbat!


5 oktober

I helgen gick resan till Norge och NKK internationella utställning i Fredrikstad och det är Ebba som är med idag. Hon får en 4:e plats i öppenklass med CK och 5:a i bästa tikklass. Desto bättre gick det för mitt resesällskap och goda vän Yvonne Rask med sin Griffon, där det blev CERT, CACIB och BIR. Stort GRATTIS och tack för en trevlig helg.


12 september

Vilken helg! Först åkte vi till Bjuv där Sofias Kerry Blue terrier skulle visas på terrierklubbens utställning. De vann öppenklass med CK och slutade som 4:a bästa tik.

Sedan bar det av till Sofiero där Sydskånska Kennelklubben höll sin internationella utställning, Signe och Ebba får vara med idag. Signe vinner unghundklassen med CK men blir oplacerad i bästa tik klass, tack till Ann-Britt Westerdahl för hjälpen med Signe. För Ebba gick det verkligen galant, hon vann öppna klassen med CK och sedan blev hon bästa tik med CERT och därmed blev hon Svensk utställningschampion, SU(u)CH!!! Hon fick även CACIB men blev sedan slaget i BIR av Line Sam Orbit, grattis Tord.7 september

Ebba har varit med min dotter Sofia i Luxemburg på deras internationella utställning. Det blev en hedrande 2:a plats i den öppna brokiga tikklassen med "excellent" och reserv CERT, bra jobbat och stort TACK till Sofia!


8 augusti

Cocker Sydväst har sin årliga special i Bjuv där Ebba och Signe och Majas 3 valpar får vara med. Zlatan blir 3:a, Alfons 4:a och Molle 5:a i klassen. Mycket bra jobbat Helén och Anna som ställde sina valpar för första gången. Signe kommer på 2:a plats med HP i unghundsklassen. Ebba blir 2:a i öppenklassen med HP och slutar som 3:a bästa tik.


31 juli

Ännu en dag i Ronneby med ännu mer sol och den Internationella utställningen. Även lilla Signe får vara i unghundsklassen där hon kniper 2:a platsen med CK. Ebba är naturligtvis också med. Hon vinner öppna klassen med CK och placerar sig som 2:a bästa tik med CERT och reserv-CACIB. Nu skall hon "bara" ha sitt 3:e också... Tack Anna och Putte för några underbara dagar hos er och killarna, det var verkligen super!


30 juli


Nationell utställning i det fagra Ronneby med strålande sol, Ebba är med idag och det blir en 3:e placering i öppenklass med CK.


25 juli


Min dotter Sofia har gått in som delägare i kenneln, besök gärna hennes hemsida.


11 juli


Tack och lov det har slutat regna efter att ha vräkt ner i 2 dygn och nästan 100 mm har fallit över oss. Ännu en dag i Tvååker för den Internationella utställningen. Signe får också vara med och hon blir 4:a i unghundsklass. Ebba blir dagen till ära visad av sin uppfödare och de blir 3:a i öppenklass med CK och slutar 5:a bästa tik, tack för hjälpen Kari.

Grattis till Kari och Anna för BIR och BIG med Travis Gossip Starts Here, Freddy.


10 juli
En ny blöt utställning denna gång, Hallands Kennelklubbs Nationella i Tvååker. Ebba är med och kommer 4:a i öppenklass.


4 juli


SKK-utställning i ett blött Borås och det är bara Ebba som är med. 
Hon står som segrare i öppenklassen med CK och slutar 5:a bästa tik.

Grattis Kari och Freddy till BIR samt Ingela och Hilda till BIM.


11 juni

SKK utställning i Vadstena Ebba debuterar i Öppenklass och slutar 4:a med CK.

Grattis till Kennel Trollängen för BIR och BIG med Madde, vilket resulterade i en resa även på söndagen till det fagra Vadstena för Maddes deltagande i BIS men tyvärr utan placering.


22 maj

Nordskånska Kennelklubbens utställning i Hässleholm och Ebba är med i unghundsklassen, det blir en andra placering med CK och sedan 5:a i bästa tikklass.

Stort GRATTIS till Johan och Dogge som återigen vann BIR och sedan en hedrande 4:e plats i gruppen. 
Grattis även till Kennlarna Trollängen och Barecho.


10 maj

Vi har varit på resande fot igen, denna gång till vackra Norge och utställningar i Kristiansand. En lång resa med start redan på fredagen i fullastad buss tillsammans med Kennel Trollängens Springer Spaniels. På lördagen var det Norsk Spaniel Klubbs utställning i tyvärr hällande regn där varken matte eller Ebba tyckte att det var trevligt, men 2:a i konkurrensklassen med HP och sedan reserv i vinnarklass. Söndagens utställning som var Norska Kennelklubbens internationella hölls inomhus och det var naturligtvis strålande väder. Ebba vann unghundsklassen med HP och blev 4:a i vinnarklassen med CK.

Grattis till Kennel Travis och Kennel Trollängen för fina framgångar.


14 april

Familjen Perkhed hälsas välkomna i cockergänget som nyblivna ägare till Occi's Bad Day at Black Rock, Alfons.


27 mars

Johan, Marcus, Birgitta och Lasse hälsas välkomna i cockergänget!
 


22 mars

Internationell utställning i Malmö, bara Ebba får följa med. Hon blir 4:a i unghundsklassen med CK. Sofia's Kerry Blue terrier Kelly blir 2:a bästa tik med reserv-CACIB. Grattis! Grattis också till Karin på Kennel Backhills till BIR och BIM.


22 mars

Anna och Samuel hälsas välkomna i Cockergänget.


10 mars

Valparna är nu 12 dagar gamla och mår oförskämt bra, Maja är verkligen en fantastisk mamma.


27 februari

Signes höftledsresultat är klart, höftledsstatus A!


14 februari

Västra Kennelklubben har sin internationella utställning i Göteborg. Bara Ebba är med och hon placerar sig som 4:a i konkurrensen. Grattis till Johan som tog hem BIR och bästa veteran med sin Dogge, även grattis till Karin som blev BIM med sin Doris.


11 februari

Travis After The Beep, Signe (röd) ögonlystes i dag och resultatet var UA